Rendaman faraj 11week

Salam nak tanya, boleh tak buat rendaman faraj? Guna daun sirih n garam.. sbb byk keputihan 😭😞11week preggy#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Wassalam.. Maaf soal rendam tu sy kurang pasti,tp sis kena kerap bersihkan pastu pastikan bhgian bwh kena lap ngn kering.. Make sure pakai pantliner elak drpd kuman.. Sy pun alami tp Alhamdulillah skrg dh okay.. kalau berlautan, better sis refer dengan doc..

3y ago

ohhh, okay terima kasih sis ♥️

xyah rendam..basuh je ngn air sirih ngn grm tu..doc pakar pn suggest air grm suam basuh stu..amalkan yogurt. elak mkn roti n mknn y beryis

3y ago

okay baik sis, terima kasih.. ♥️