Tanda bersalin

Hi mommies.. Apa je tanda2 awal nak bersalin ya? Saya da 39w 4d tapi mcm relax je lagi hahah.. mcm takda sakit2 contraction lagi, spoting pon takda.. due 18/7 ni, boleh share pengalaman mommies?

1 Balas

Sy takde apa2 tanda smpai lah 40w. Start 40w pi kk hari2 check jntung bby...serah diri dkt LR masa 40w4d pun sbb nurse kk & suami yg suruh, pdhl mak dia xsakit apa 😅 penyudahnya bkampung kt wad pemantauan 3 hari, wad lps bsalin 3 hari, wad jaundice 1 hari.

2y ago

sia da bsalin ka. sya blm lagi . blm d suruh lagi serah diri.. sis da dpt suruh serah diri