prgnant..

Apa tabiat pelik mummys bt masa prgnnt???saya suka bau sabun serbuk daia yg lemon ??sehari xbau xsah? siap boh sabun dlm tisu ?????rasa mcam nk mkan jaa ??

prgnant..
10 Balas

Smaaaa lahhhh🤣..sya pun suka hidu bau serbuk cuci kain xksahh jenama apa ..asal serbuk kain..then satu lagi suka sngat hidu bau pewangi kain...everydayy mstii ada hidu ..kalo x ..sakit jiwaaa...kadang2 tu hampir teringin nak mkan..smpai masa mkann pun trngiang2 bau sabun😌

Saya pulak suke bau baju suami yg dah pakai 😂😂😂😂 kalau mual hidu baju dia bole kurangkang sikit rasa muntah tu 😂😂😂

Saya craving durian strawberry cake..entah macam mana rasanya..mesti macam sampah😝😝

5y ago

Wow menarik 😂

Samalah.. Ank prtama bau sabun, ank kedua bau sabun + kuat makan..

Sama dengan saya😂😂 suka sangat dengan bau serbuk sabun😅

hihi pelik2 kn😅😄

Hik hik lain macam...

😅😅😅

😅😅

😀