Memilih bau sabun pun pembawakan baby ke?

Ada tak mummy kat sini mcm saya sejak mengandung ni bau sabun jenama yg korang selalu guna dan suka tiba2 jd xsuka. I dulu slalu pakai jenama Shokubutsu. Pastu mintak husband tukar jd dia bli Lifebuoy. Tetap xsuka sbb seakan Shokubutsu. Lux pun kurang. Tp lg suka bau sabun baby atau sabun yg xde jenama brand murah2 xtau knp. Ada kena mengena dgn pembawakan baby ke?

3 Balas

Normal. Perubahan hormon semasa mengandung akan buatkan hidung kita sensitif dengan bau.

x boleh bau bawang putih goreng akak i mkn yaallah muntah muntah nk bau nyer 🥺

Normal. Perubahan hormon semasa mengandung akan buatkan deria bau kita sensitif.