suppliment

Apa suppliment yg korang ambil? Saya x makan sayur dan x minum susu. 17week. Thank you

2 Balas

hurm..mcm sy..sy klu ikutkn xleh minum susu nti akan alami muntah dan cirit birit yg teruk since bujang lg. tp bila dh preggy sy try pkse diri tuk minum susu dan mkn smua jnis sayur smua tuk bby... tp sy minum susu frisomum..minum tu ok dia xrs susu. dan xalami munth n cirit birit .senang nk mmbuang..mcm supplement lain ..mkn ubt doc bg multivitamin. dlm ms yg sm mkn vitamin c..kalsium..omega 3. @fish oil..sis try la mkn sayur...bgus tuk naikkn hb kita.. 😉mg d pmudahkan segalanya .aamiin

try minum susu kmbing MAAEZ , sedap.... ada perisa, elok utk ibu mngndung dan bby... darah pon cantik nnty... susu kmbing kn minuman sunnah.. 🙂 cuba rasa sikit , sbb rasa dia x mcm susu sngt... rasa mcm dadih jeli tpi bkn jeli.. dia air susu