Suppliment dan vitamin

Ada yg ambik vitamin or suppliment lain selain dari kk bagi?? Ada tak yg ambil suppliment seperti dlm gambar?? #ingintahu

Suppliment dan vitamin
4 Balas

Kena tanya nurse dulu.. Or direct tanya doc..sbb haritu ada ibu yg sama check up sy dia tanya nurse boleh tak ambik capsul kelapa dara, nurse tu pg tanya doc dulu..doc tak galakkan untuk ambik.. So nk ambik supplement apa2 kena tanya doc dulu sekiranya ada keperluan..

Xde keperluan xperlu mkn .Jimat duit amik mkn yg doc kt klinik bg je ikot saranan doc & nurse yg rawat awak.Jgn pandai2 beli sndri tkot overdose nnti.

Untuk apa tu? Apa apa supplement/vitamin tambahan seeloknya minta advice doc dahulu.

1y ago

Haa ok.

Tak ambil. Gynae kata takde keperluan untuk saya