suppliment pregnancy

Hai mummy2 semua..korang makan suppliment apa masa pregnancy nii?..sharing is caring❤..tenkiu😉

1 Balas

selain mkn ubt yg dbekal kan doc..sy amalkan mkn vitamin c 1000mg...kalsium dan fish oil(omega3) 😉✌lepas bersalin sy tmbh lg ubt supplement yg lain... tuk make sure bdn kekal sht..demi tuk jg bby n bg susu yg ada khasiat dan vitamin yg ckup supaya ank xmudah jtuh sakit..nk2 ank sy lahir prem serta fully bf..