Suppliment tambahan

Nak tanya ada tak yg ambil suppliment ni? Sy dpt ubt dr doktor obimin je. Berlebihan x kalau sha amek yang ni jgk? Skrg kandungan 14w. Masalah utama : sakit pinggang #ingintahu #firstbaby

Suppliment tambahan
10 Balas

Kalau overdose vitamin pon nanti risau jgk sis, ckup satu obimin pon dah memadai. Saya pon beli masa awal kehamilan dlu yg blackmores tu last2 tak termakan sbb dgr org ckp takleh overdose sngt mkn vitamin. Lagipon blackmores tu ada org ckp mencairkan darah kita entahlah mana satu btul ke tak. Maaf kalau saya salah

obimin dgn blackmores tu fungsi sama je takut overdose pulak. lebih baik puan tanya doktor dulu boleh x ambik supplement tu semua atau doktor benarkan puan ambik surbex je sbb ada problem sakit pinggang kan. rujuk doktor dulu ye puan

Tak sure lah. kena tnya doc. Bg sy cukup je apa yg doc prescribed. sakit pinggang tu normal lah semasa hamil. just jg posture betul dan senamam ringan sesuai kehamilan. Minum air kosong secukupnya

Kalau nak tambahan maybe calcium sahaja cukup. Sbb saya pun ambil pil calcium beli sendiri. Blackmores sama dgn obimin. Kena tanya doktor dulu macam mana ye

Ok ye. Saya pun dlu ambik blackmore tu jgak. Tp blackmore much better dri obimin.

sy amik subrex. sbb sy mmg kurg Vit D. on top da amik Obimin pluz

sy mkn blackmores dri awl pregnant..ubt klinik mkn jga..

saya makan obimin waktu malam, vit d3 selepas lunch

sakit pinggang minum mineral banyak banyak sis

Hai nk tnyaa suppliment ni utk ape eh .