Kencing kotor

Apa punca & cara nak kurangkan kencing kotor ye? Bukan kencing kotor yg sakit tu.

26 Balas

Bykkan minum air masak and jangan tahan kencing..cuci bersih dan lap dgn kain atau tuala bersih..

Minum air banyak yang paling betul. Sy kena masa bulan puasa, memg kurang minum air masak time tu 😂

Sy pun mcm tu. Org kata minum air barli. Huhu. Rebus sendiri. Bukan beli yg dalam tin tu.

Try la makan buah yg byk kandungan air.. Tembikai..air kelapa.. apple..nenas..

Byk minum air masak dan guna kan tuala khas untuk lap miss v.

Minum air kosong bnyk2.. dkter slalu pesan klau g check up.. hehe

Banyak kan minum air mineral ..kurang kan nescafe

Try minum jus cranberry sis

Mnum air bali suam.. sy buat sndri je

Macam mana nak.tahu kencing kotor ye?

4y ago

Sma la mcam sya,skit perut,perut jdi kmbung