hari ney 37 week suda,sy kerap rasa kembung perut rasa mau berak je kemarin keluar darah warna coklat nurse suruh syg pigi hospital kalau keluar lagi darah...tak apa2 ka biar kita pigi lmbt sikit hospital belum rasa sakit lagi mcm nk bersalin pun

Apa perlu sy buat

5 Balas

Better pergi hospital kalau dah keluar darah. Risiko dekat baby walaupun belum rasa sakit lagi. Ade satu kes tu die x rs sakit bersalin lg tp dh keluar lendir, tengok2 baby die dah terberak dan tertelan air ketuban. Better g check k. Jgn tnggu lame2. Semoga dipermudahkan

Sama laa. Sy pon bru keluar darah pagi td xtau laa sbb sy bersama semalam atau mmg tanda2 nk bersalin. Mse kluar darah je skit mcm snggugut n perut mengeras. Skrg dh xrasa sakit cuma perut je mengeras. Xtau nk pegi hospital skrg k x 😅

Stay calm. Kalau sudah sakit setiap 5 menit sekali barulah pergi hispital.

When the time comes. You will know what to do.

dah nak sampai masa bersalin tu sis