Xblh mkn mnum di mnggu ke 8

Apa perlu sy buat ye ni fst sy,, sy alhan muntah x brhnti smpai muntah darah kdang2, mkn mnum pon x boleh, ask muntah je,, ubt2 mcm folic asd tu lgi la x blh telan, skrg dh 8mnggu,,,, skrg dh dh x blh mkn dan mnum msti akn muntah uhmm letih sngt

9 Balas

Saya pegnen anak no4. 1.2.dan 3 mmg alahan teruk. tengok nasi pun muntah. anak no 4 ni sy plan x nak heboh² pasal pegnen ni hanya sy dan suami jer tau. alhamdulillah saya dapat mkn semua nya