Mengandung lagi

Apa perasaan mommy2 yg pernah czer bila dapat tau mengandung lagi sedangkn baby bru usia genap setahun? Dh guna perancng tp msih mgandung?hmm xtau nk happy atau risau..sb bersalin operate..😌

2 Balas

Spupu sama kes. Besalin operate yg sulung. No 2 besalin normal. Masuk no 3 bru jarak 3 tahun. Alhamdulillah rezeki awk. Biasa la dah nama rezeki tak salah alamat kan. Rezeki sy je belum kunjung tiberrrr 9y ttc

alhamdulillah tahniah puan..maaf puan..sy tiada pnglmn ttg ini..sy doakan.mg Allah pmudahkan segala urusan puan spnjng kehamilan hngga slmt melahir kan..Allahuma aamiin..jg dri baik2 ea