mimpi mengandung lagi

hai ibu2. nak tanya ..ada tak yang pernah mimpi mengandung 🥺 perasaan dlm mimpi tu happy sgt dpt tau mengandung..siap buat scan lg.. tahu tak maksud dia apa..? sbb sy pun mmg tgh ikhtiar mengandung utk second baby..😣#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

pernah sis mimpi test upt positif , 2hari lepas tu betul2 positif alhamdulillah

3y ago

.sy harap mimpi sy pun jadi kenyataan..bangun tidur..boleh menitik air mata..happy sgt..