bersalin czer

Genap 38w sy kna operate..sbb baby mlintang. Apa2 pn..alhmdulilah, Allah dh bg yg tbaik dpt baby boy 3.2kg..alhmdulilah sihat walafiat..esok dh blh blik rumah??

24 Balas

Alhamdulillahh... Saya due 10/3. Belum Ada tanda2 lagi Ni. Moga dipermudahkan semuanyaaa❤️

Alhamdulillah.. Tahniah.. Semoga awak dan baby sihat selalu.. Selamat berpantang.. 😍

Alhamdulillah.. Tahniah.. Sy pn 38w ken ceaser.. Ank sulung.. Neves gak ni..

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang ye 😍💕

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang.. 🤗

Alhamdulillah.. Tahniah & selamat berpantang.. 😊

Alhamdulillah..congrats sist..slamat brpantang..😍

Alhamdulillah syukur, selamat berpantang puan. Ok

Alhamdulillah dedua slmt. Tahniah slmt brpantang

Alhamdulillah sis tahnaih selamat berpantng