Minum air gula

Apa perasaan anda semua bila minum air gula. Share sikit. Baru first time nak kena minum air gula risau pula rasanya ??

61 Balas

mcm nervous pulak sy pon nnti 10/6 nnti kena mnum utk 2nd bby.. masa 1st bby dulu xkena mnum pon.. harap boleh telan laa nnti🙈

Saya baca ni pun dah rasa kembang tengkok..haha..tp Alhamdulillah berjaya habiskan dan xmuntah..tggu kali kedua plak minum nanti

air gula tu biasa je...sme je mcm minum sunquick tnp gula..cuma die agak mnis sikit..tp tkde hal la..ok je..air gula biasa je...

nak muntah hahaha sy boleh je habis kan segelas tu tp bila dh habis minum pening..masuk kereta terus tido je.xpyh pikir pape dh

Ok jer air gula. Sy selalu minum air manis. So no problem for me. Org cerita mcm air gula tu mengerikan, tp for me, okay jerrr

Minum ok je.tapi minum skli gus jgn half2 nnti tkot muntah kalau muntah akan minum lg skli tp next appointment so rugi masa

Air gula ok je sis jngn risau ✌🏼 Baca/dgr pengalaman org agak menakutkan tp xde pun cm minum air manis je

Okey je. Kalau dah biasa dengan air manis manis okey je kot. Minum suam suam tak rasa susah sangat nak telan.

Sedap and tde laa teruk sgt mcm org cakap hehe tips dia minum seteguk terus jgn stop pastu lepak rilex.

Kena minum one shot.. Kalo mnum sikit2 confirm xdpt hbiskan..msti nk muntah nnti..brckp dri pngalaman