zincofer

Apa pengalaman momy² makan zincofer ni?

zincofer
249 Balas

Alhamdulillah bru start mkn 2mggu. Nurse pesan klo xleh makan n muntah2, mkn malam sebelom tdow. Sy bce ramai mommy2 yg makan n minum dgn air oren. Dr hr pertame sy mkn sampai skrg, mmg sy minum dgn air oren je. Alhamdulillah xde rase mual.. Tp start mkn zincofer ni najis jd wrne gelap. Maybe kesan dr makan ubat ni kot.

1y ago

kalau jenis thi jdi bertukar hitm tu mksudny ubat zincofer ni ngam ngn bdn kita lah kan?