zincofer

Mummny2 semua ada pengalaman x makn zincofer??? Rasa mcm alahan makin teruk ja bila mkn zincofer ni...

2 Balas

Boleh tukar ambik vit lain sis. Mcm sy alahan obimin. Sbb nurse suggest beli obimin. Dorg xsupply vit spjg sy preggy. Xda stok katanyaaa. Tpksa la sy beli sendiri. Bila sy ambik obimim sy start mual2. Pening. Lemah. Lpstu sy tukar blackmores. Nahh. Mcm biasa sdh. Smpai tu nurse tnya sy ambik vit apa. Sbb hb cantik & consistent

4y ago

Hi sis. Blackmore's tu yang mana ya? Nama apa?