Pengalaman Ibu Yang Mana Paling Susah?

Apa pendapat mommies? 🤔 Kami di theAsianparent sedia untuk bantu mommies di luar sana melalui komuniti kami! Jom la sembang dengan kami dan ramai ibu bapa lain di aplikasi kami.

Pengalaman Ibu Yang Mana Paling Susah?
10 Balas

mula sedar anak dah besar. bila anak-anak dah bersekolah, semua berkurung dalam bilik. keluar bilik hanya untuk makan je.

Mula sedar anak Dah besar .. pling susah sbb rindu masa kecik banyk dengn kita ...

Semua kot tp fasa bayi baru lahir tu bg first time mum agak mencabarla

The transition from being single to a mom.. Itu plg susah.

a mother to my son said takde apa yg susah:)

Semua ada cabaran yang tersendiri

during breastfeeding session.

semua ada cabaran

Semua susah!

Semua haha