Jom bantu ibu yang lain!

Hi semua mommies dalam komuniti ni😍 Jom luangkan sedikit masa anda dengan #ibujagaibu 😉 Mudah sahaja! Ikuti langkah-langkah di bawah untuk membantu ibu yang lain😘 Setiap satu jawapan anda sangat bermakna dalam membantu kehidupan mommies yang lain tau sebenarnya!🤩 Jom komen 𝗗𝗢𝗡𝗘 dan 𝗟𝗜𝗞𝗘 setiap persoalan yang mommies sudah bantu untuk jawab ya💋

Jom bantu ibu yang lain!
23 Balas

cadangan untuk team TAP: 1. letak timestamp pada original post 2. tambah sort "by original post date". filter "terbaru" sekarang ni sort by reply post date, kadang2 post setahun lepas pun naik balik sebab orang baru reply

done ✌🏻

done 😉✌

done ❤️

Done 😘

done 💞

Done😀

done👍

Done! 🐰

Done 🥰