CIRI BARU APLIKASI: AKTIVITI

Hai, ibu ayah sekalian! Tahukah anda? Aplikasi theAsianparent telah memperkenalkan ciri baru di dalam aplikasi iaitu Aktiviti Yang Boleh Atau Tidak Boleh Dilakukan oleh Wanita Hamil, Ibu Selepas Bersalin, dan Ibu Menyusu. Ciri ini sangat membantu untuk panduan kehamilan, berpantang, dan penyusuan anda! Sama-sama lah kita memanfaatkan ciri baru ini dalam menjaga kehamilan, melalui proses berpantang dan melengkapkan penyusuan. Teruskan aktif di aplikasi dan berkembang lah bersama komuniti theAsianparent! Salam sayang, Team theAsianparent

CIRI BARU APLIKASI: AKTIVITI
32 Balas

best apps ni ada macam macam info, contest cuma rajin dengan tidak ja nak explore, nak search info, nak tambahkan ilmu ja

Mcm mana nak buat jadi bahasa malaysia? Sy punya english sejak update. Haritu mula2 BM... Hadeh

5y ago

Ur wc

Macam-macam boleh check kat app ni, bagusnyaaa!

Terbaik. Mantap #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Terbaik dan memudahkan

Terbaikkk 👍👍

Yeay 😍👍🏼

bagus app ni😙

Wow,like it😉

Ya, tahu 😊