Tahukah anda apa itu VIParents?

Hi Parents! Kami ingin menjemput anda untuk sertai VIParents! Sebagai VIParents yang mewakili komuniti anda, anda boleh memberi review, pandangan, naik taraf yang penting buat anda dan juga para ibu bapa. Sebagai influencer ibu bapa, pendapat anda bermakna -- untuk jenama dan juga komuniti. VIP Parents juga membantu ibu bapa menjana pendapatan dengan mempromosi dan mensyorkan jenama-jenama yang anda suka. Anda boleh mendapatkan info lebih lanjut di laman web ini: VIParents dan anda juga boleh muat turun aplikasi theAsianParent dan mendaftar untuk VIP Parents di sini: https://theasianparent.page.link/tapMYVIPP

Tahukah anda apa itu VIParents?
5 Balas

Basically kna promote barang2/jenama yg register/sponsor/iklan the TAP la kan

👍🏿

❣️

❤️

🥰