Kepada ibu bapa yang mempunyai pengalaman kehilangan...

Kepada ibu bapa yang mempunyai pengalaman dalam kehilangan - kami dari komuniti theAsianparent ada bersama anda ❤️ Di sini kami sertakan beberapa kata-kata petikan motivasi untuk anda mulakan hari anda. #ProjectSidekicks #TAPsidekicks

Kepada ibu bapa yang mempunyai pengalaman kehilangan...
10 Balas

Yg pertama tetap di hati,sye mintak doa kwn2 sekalian supaya kehamilan sye yg kedua dipermudahkan hingga kamar bersalin🤗 Aamiin

4y ago

Sama sis... Skrg bru 15week yg kdua... Minta doakn kwn2 sekalian. Supya dipermudahkan smpi bilik bersalin nanti.. Allahumma aamiin

❤️❤️❤️❤️❤️

😍😍😍

❤❤❤

❤️

💝

👌

tq