breastfeeding and pacifier

Apa pendapat ibu2 tentang full time bf dan puting kosong..boleh ke bagi puting kosong dekat baby? Baby 2.5 bulan..bagi puting dia reject.. asyik nk susu je. Setiap kali overdose susu dia akan jd makin susah tidur mlm.

10 Balas

Sebaiknya puting tiruan tu xpyh la sis. Anak sy dh 3 tahun skrg puting tu langsung taknak lepas. Tak reti dh nk buat cmne. Nk blh adk pn still xnk lepas lg puting tu. pegi school pn isap puting tu lg😬. Akibat bg puting tiruan dr umor 2 bulan. Ada sesetengah budak jgk dia akn lepas sndri. Tp ank sy ni dh mcm mknan ruji die plk . Kalau takde puting tu xblh nk tido. Poning den memikiorkannya😅

4y ago

Ank sy ni mmg xleh pisah langsung dgn puting die. Sy dh letak kunyit dh. Ehh nk jgk. Satu lg atok nenek die xleh dgr menangis. Dgr je menangis terus sumbat puting