Puting kosong

Sape ada pengalaman bagi baby puting utk bg dia cepat lena tido. Since baby dh masuk 3 bulan dia susah nk mula tido klu x bg susu badan padahal dia dh kenyang myusu. Nak melekat ngm puting juga.

1 Balas

bby sy isap puting kosong dri lahir lg.. heheg.. sbb masa dlm pntng bile bgi susu botol dn susu dh hbis msih tk nk lps puting botol 😅 lau lps nngis.. jd terpksa bgi.. sekrg dh 8months 6days.. cuma bgi puting waktu nk tidur je..

5y ago

Thanks yaa. Tu lah.. Ingat nak bg baby try. Sbb baby byk direct susu badan. Jrng hisap botol.