puting ada keburukkan ke?

saya baru start kasi baby isap puting kosong utk senyapkan dia especially kat luar rumah. and lately ni baby cam susah nk lekap dekat nipp masa breast feed. ada related ke disebabkan kasi pputing kosong, baby asyik luah balik nipp and menari blik

3 Balas

Anak saya pun tgh nipple confuse sebab saya baru beli puting kosong utk dia. Dh pernah lalui fasa ni masa dia baru lahir sebab bagi botol. Skrg kena lalui lagi sekali sebab puting kosong pula 😭😭😭😭

*and mencari balik utk isap

nipple confuse