Puting baby

Hi nak tanya, ada tak anak mummy yang hisap susu botol guna puting pigeon soft touch? Kalau nak bagi pacifier/puting tu baby mummy suka jenama apa? Macam2 jenis dah saya beli, tapi baby x nak, dia lagi suka puting susu botol tu hisap kosong saya risau kembung perut nnt.

4 Balas

Baby saya suke pacifier jenama tollyjoy. Bentuk yg leper tu. Saya pon beli 3 jenis dan lain2 brand, akhirnya dia nak hisap yg tollyjoy dan bentuk leper sikit tu. Mungkin lebih lembut puting nya

sye guna botol susu puting pegion yg slim neck .. untuk pacifier sye guna pegion juga yg mcm dlm gmbr sbb jenis bhn puting dia sma sebijik mcm puting botol susu cuma bentuk lain sikit ..

6mo ago

saya dah beli yang ni size S dia taknak ke nak kene beli size M, skrg anak saya nak masuk 3 bulan.

sy pernah tertinggal puting masa p rumah mertua, sy bagi anak isap puting botol tanpa botol.

awk try brand nuk. dia othodontic jugak