curang

Apa pandangan korang bila suami kerap kali kantoi curang.. apa yg korang akan buat.. sy seorng ibu.. anak 2, dan suri rumah sepenuh masa. Nak berkerja pun suami tak beri izin, tapi dia sering kali ade skandal kat luar.

10 Balas

Build up ur career..cari kerja.. Bergaduh pn bergaduh la.. This type of stupid husband dont deserved u la.. Knpa nk stopkan u from kerja? Takut kantoi lebih?i xnk cerita panjang..just i nk pesan.. Sediakan payung before hujan petir dan jgn smpi jatuh tergolek kena bot pecah baru sibuk nak cari tempat berpegang..

5y ago

Tq for advices sis