curang

Apa pandangan korang bila suami kerap kali kantoi curang.. apa yg korang akan buat.. sy seorng ibu.. anak 2, dan suri rumah sepenuh masa. Nak berkerja pun suami tak beri izin, tapi dia sering kali ade skandal kat luar.

10 Balas

Perlu berbincang dan luah apa yg mummy rasa. Kita ni prmpuan mmg perlukan perhatian suami. Nak kena caring jer. Bincanglah. Walaupun pada mulanya akan mencetus pergaduhan. Tapi percayalah. Lama kelamaan dia akan sedar. Apa2 pun mummy kena kuat. Kuat untuk anak2.

5y ago

Tak tau nk bincang mcm mana lagi