Air kencing kotor

Sya dh 19w tp ada jangkitan air kencing kotor..ada yg masalh sma tak dgn sya?

7 Balas

Kena paksa banyak minum air masak. Bila kerap kencing segala kuman kluat semasa kencing. Telan walaupun payau air masak tu sis. U can do this!!! 💪💪💪

3w ago

thank q..💪🏻💪🏻

kotor yg mcm mane awk? tak pernah tau hehe.. doakan je takde ape ye

3w ago

mcm ade jangkitan mcm tu dr ckp...😅...

banyakkan minum air kosong.. jgn tahan kencing

3w ago

2 kali check dua2 tu gak sngkut..hri ni drang hntr sample air kncing g lab..😌...smlam xbrni nak mkan bnyk..stu botol air yg besar dh mnum..tp ttp gak kotor🥲

Banyak kan minum air kosong.

Rebus & minum barli sis

3w ago

okey..tq... nnti sya try

Bacaan berapa sis

3w ago

ni bacaan

minum barli suam

3w ago

tq...hihu