apa kah sya hamil ?

apa ini tanda nya sya hamil?

apa kah sya hamil ?
74 Balas

Nak lebih confirm... Pergi check ujian UPT kat klinik or hospital. Doctor ckap kdg2 alat camni tak berkesan, yg penting kita tahu kita dah takde dtg haid

alhamdulillahh taniahh sis jga elok elok taw 🤗🤗 doakn emielda cepat hamil yea aminnn 😊😊

tumpang tnye sis..yg double line terang 2..sis try tiap2 hari ke...atau pown seminggu2

Tahniah! Awak hamil. Happy 9 months of being preggy. 🤗

Saya lambat 2 hari. Tapi takut utk check... 😪

4y ago

Btl awk.... Selalu test ceknje hampa....

Yezzza, tahniahh mommy😍😍😍

Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Hamil.😍😍😍.line Makin terang

4y ago

nak tanya, knp line sy makin kabur yee. minggu ke 6 sy cek terang je line tp sy cek minggu 8 kabur pulak line tu. mohon pencerahan

Aah insyaallah positif. 😊

yaa . alhamdulillah tahniah