Hamil tapi period

Hye,,sma mahu bertanya...ada kah normal jika period semasa hamil 5 mnggu...sya jadi kliru sbb,sya msih ada priod lg...ada kh itu tnda hamil sya tdak mnjadi atau hamil luar rahim,,,sbb semasa scan blom ada nmpak apa2 lg...tp bila cek 2 line...so sya kliru smaada sya hamil ataupun tidak???

1 Balas

Any bleeding during pregnancy tak normal sis... Cuba check dulu... kadang2 bole jadi biochemical pregnancy kalau ada symptoms mcm ni... sorry to say tapi bole jadi miscarriage...