Cara mengatasi alahan muntah2

Apa cara terbaik untuk mengatasi alahan muntah.. Saya bleh dikatakan setiap msa muntah.. Makan minum muntah.. Selera makan makin berkurang.. Saya rsau jika anak saya kurang nutrisi

2 Balas

cuba mkn buah puan, biasa yg mnis atau masam2 ni boleh kurgkn tekak yg loya.. jgn risau sal baby..risau sal kesihatan diri dlu okay..cuba cari makanan yg slera dgn tekak, x smstinya maknan berat..

Hi puan, makan orange yang besar tu... sgt melegakan In syaa Allah 😉