Susu Tepung

Can anyone recommend a good milk powder for pregnant women? Btw, I did not drink milk powder all my life ?

55 Balas

Sya mnum dutch lady sbb teda sugar lgsg.. Anmum adlh susu paaaling byk sugar..

5y ago

Anmum buat baby besar dlm perut. Dan bg sya susu tu naikkan berat badan sya sbb gulanya tggi.. Similac bgus.. sbb folic acid tggi dlm susu tu.. Tp its not suitable for my body.. Dpt diarhea pula time mnum tu.. maybe ada org yg ngam dgn susu tu..