False Contraction

Hi.. Anyone kat sini ada pengalaman false contraction semasa 2nd trimester? Pengalaman sy, start 22 week, saya selalu rasa sakit di bawah abdoment masa tidur.. Sakit berbisa, macam cramp n period pain, rasa nak buang air besar pun ada.. Tak boleh nak tidur sebab sakit sangat2..sakit mcm ni false contraction ke?

1 Balas

ade g scan n cek details x sis? better ty yg lebih pakar.. sbb rse pun kdg rse bende sama ms g scan doktor ckp ade bukaan sikit dgn uri ke bawah.. so rse senak jeee.. nie lg 2 minggu ade follow up