Baby tak nak tunjuk muka bila scan

Anyone ada tips macam mana nak bagi baby pusing tunjuk muka bila scan? Kalau pergi scan je mesti baby menyorok 😂 end up tak dapat nak tengok. Nak kira jari dia pun dia sorok tangan dia. Suka betul main sorok & nak surprise kan kita 😂

1 Balas

sebelum scan makan aiskrim, air sejuk + air masak byk2x, lepas tuh pujuk dia sebelum tuh. saya baru lepas g scan tadi, mmg dia bagi kerjasama kali ni. ni pun saya scan malam. sbb scan siang hari tuh, mmg dia beralih ke lain, kecewa juga sbb tak dpt langsung. tapi doktor ckp susah juga scan malam, jarang org dpt tgok.

2y ago

tuh la nak buat suprise kt dia lagi, terus dia buat hal ha. 😂 . nnt awak buat mcm tuh, inshaAllah dpt kot tgok. pujuk dia sama.