Bahaya ke scan baby?

Hai mommy, nak tanya bahaya ke kalau kita asyik scan baby. hari tu kandungan 27 week sy da pegi scan tp baby sy tutup muka sampai dr. kata dia malu nak tunjuk muka. Sy ingat nak pegi scan lagi tp husband tak bagi dia kata bahaya asyik scan je. Betul ke bahaya kalau asyik scan baby je? #pleasehelp #firstmom

2 Balas

x bahaye pun...y bahaye nye duit poket suami awak jelh abis klau kerap sgt😅.xde effect pn pd bb..bukan mcm x ray

scan x bahaya lh bkn mcm x ray.. x ray mmang sungguh bahaya untuk bby..