Tips check gender baby

Salam ibu2 smua / bakal Ibu . Saya kemarin buat detail scan sekali nak tgok gender tapi baby sorok la dia kepit kaki dia hehe ... Ada tips tak bagi buat baby kita kerjasma nak tunjukkan dia punya gender tu , doktor suruh blik dalam sbulan . Doktor tu baik sgat dia tunggu baby bagi tunjuk tapi baby mmg sorok . #bantusharing #pleasehelp #22weeks4day

2 Balas

sebelum scan makan or minum benda yang manis manis and minum air batu bagi dia aktif sikit , saya try menjadi tapi kekadang dia kepit sekejap pastu terkangkang balik 😂

2y ago

Hehe tq sis 🤭☺️

Sebelum scan tu makan aiskrim, in shaa Allah baby aktif 😁

2y ago

🤭🤣