obimin atau zincofer?

Antara obimin dan zincofer yg mana lebih ok untuk hb low?

8 Balas

obimin .... awal2 mmg akan rasa mual... lama2 akan ok...syarat dia kena ambik lpas makan(doc saya sarankan)...iberet mmg langsung xleh masuk...kalau saya makan mmg haritu saya kene mc...xleh bangun...berpusing2 umah ni... zincofer xpernah cuba...

sy obimin dh mkn.. try zincofer pun dh xblh juga.. last try maltofer muntah juga.. iberet sebelum2 ni masa pregnent mmg mkn pun muntah ..skrg dh buntu sbb hb dh mkin low 8.2

4y ago

berkesan x??

Obimin pluz >> nurse kk yg suggest kt sy.. zincofer elok jga tpi trpulang pd diri sendiri, dpt telan ke tak.. kalau sy mkn zincofer, jdi mual, pening2 lastly muntah teruk

4y ago

sy xboley mkn zincofer..skt dada..sy mkn obimin dgn sunquick..lps tu amlkn mkn jmbu batu dgn buah delima

obimin. Tp, tidak smua ibu ssuai dgn obimin. Mcm sya obimin pluz trlalu kuat utk sya sya akn rasa mual2 pening2 lpas mkn tu. So, sya tukar ke iberet. 😊 Okay ja

saya mkn zincofer ok

Iberet folic

zincofer

iberet