WEEK 22

Antara maltofer, obimin dengan iberet, mana satu yang paling okay untuk naikkan hb? Saya ambil maltofer dari awal pregnant mula mula hb okay tapi lama kelamaan hb makin turun ?

18 Balas

So far iberet paling bagus. Harini checkup tgk result first check hb 12.1. takde makan vit apa2. First check dlu masa kndungan 5bulan. Doktor ckp sy takyah makan vit pn tkpa. Skip pn tkpa sbb hb okay. Happy sgt. Tp after first check, mkn iberet alhamdulillah okay wlaupun byk skip.