Hb low

Antara zincofer dgn iberet yg mana lagi Okay ualls? Sbb hb turun dari 13 ke 9.9. Pdahal mkn maltofer dh. #34w5d

5 Balas

sbnarnya depends pd tbuh msing2 gak..ada org yg ok ngn iberet..ada yg x ok..ada yg ok ngn zincofer..ada yg x..better ikut nasihat doc sis..biasanye klu x ok diaorg akn tukar smpai jmp yg sesuai dgn sis

Bgi sy zincofer ok lgi. Cpt naik klau ambil dgn btui. Nk cpt lgi ambil ubt sblm tdr dgn air oren. Mkn jmbu btu patidelima atau buah delima. Sy skrg 36w2d alhamdulillah maintain 11 keats

Mcm sy ritu doc kata..klu mkn iberet mmg automatik naik cpt... Tp depend pd bdn rsnye..stiap org bdn nye penerimaan adalah berbeza..😉✌

Saya mkn obimin jek..x berani nak makan suplement lain.. Kecuali yg makanan sunnah

Doktor kata iberet paling kuat