isteri tiada nafsu Dan tiada pelincir smula jadi di faraj

assalamualaikum n hai.. istri sya dh hamil 30weeks.. sejak dia hamil dia dah xbernafsu..foreplay pon xnak.. mse dia nk msuk 2nd trimester je nafsu dia dtg dlm 4 5 hri.. then xde balik smpai la skrg.. ade tips x mcm mne nk buat.. nk ciom pon dia xnk sbb dia pening bau sya.. dri awal pregnant smpai skrg dia boleh bau sya..

1 Balas

Benda ni normal , awak bg dia rehat cukup2 , org hamil mmg mcm tu, penat tau bawa baby, awak yg kena sabar layan dia