Nk tny ank sy kena chicknpox da 4hr...dlm msa 4hr..ank kerap tdr...normal ke

Ank kena chickenpox

2 Balas

normal, ank 1st sye penah kne masa dia umur 1y+. hari 1-3, mmg dia xbrapa aktif, merengek n asyik tido je. tido pulak kejap2. after hari ke 4mcm tu bru nk aktif balik.

normal. tapi make sure minum air banyak untuk maintain hydration.

18h ago

anak saya tak pernah kena chicken pox. tapi standard bila demam akan penat, jadi akan banyak tidur. sama macam orang besar jugak. just make sure maintain hydration level dia, demam tak panas sangat, should be okay. kalau risau, bawa je ke klinik tanya doktor.