Paracetamol

Assallammualaikum mommies...nk tny..blh ke kerap mkn panadol...sbb slalu kena skt kepala...1st time kena mcm ni...ni ank no 2...tq semua

3 Balas

paracetamol je option ubat tahan sakit yg selamat utk ibu mengandung. saya rasa okay kalau ambil ikut dos. jgn terlebih sudah. tahan sakit saja2 tanpa ubat pun tak boleh juga. distress utk diri

2y ago

tq sis...dh try tahan...last2 muntah...xleh tahan jg...bru mkn ubt

Doctor saya nasihatkan saya tak boleh makan panadol or apa apa paracetamol. Akan membahayakan kandungan. Better elakkan ataupun sis boleh consult doctor terus

sy msa awl kndgn 8week prg klnk sbb skt dlm telinga doc bg ubt paracetamol unt thn sakit..doc kata selmt unt kndgn