Demam anak usia 1thn10buln

Nk tny...ank sy demm chickenpox..brjngkit dr kakk ny...hr ni dia asyik mnangs je dn tdr...norml ke..mngkin xselesa..gtl2 kn..tp asyik tdr siang..sbb mlm dia xbrp nk tdr...nk2 susu bdn..asal lps je dia terjga...norml ke budk dmm asyik tdr dn mnangs bila brjga

1 Balas

ye sbb x selesa..tubuh jd sakit cam lenguh..miang gatal.sis dah ke klinik ke

2d ago

da g..bg krim colamine...ank sis prnh kna ke..umur brp...asyik tdr je..bila bgn mnangis plk..x lma pun brjga..mint tdr blik..tp dktr kta klu tdr je xpe...jnji minum air