positive

ank first baru 7bulan 26minggu.. . ada tak ibu² dkt sini pregnant rapat.. nurse dkt kk bising tak masa nk buat buku.. gembira risau takt semua ada.. dh mkn ubat perncang tapi lekat jugak. rezeki allah. kita hnya merancang allah yg tentukn... #harap nurse xbising #harap dpt nurse yg mulut elok😐😐

positive
20 Balas

anak first 10bulan sy dah terbabas.. buat buku kat kk ape lagi tadah je lah. dpt plak nurse yg mulot boleh tahan jugak lah. siap menakot² kan kite bagai.. alhamdulillah now dah masok 7bulan pregnant.. tpi nurse suruh lepas ni amek cucuk depo sbb sebelom ni makan perancang pon terbabas jua.. 😅

Anak pertama masuk 6 bulan, sy pregnant lagi anak ke dua, anak ke 2 masuk 9 bulan, pregnant lagi anak ke 3... bila nurse tanya, saya jawab mmg saya plan nak pregnant terus sekaligus..senang nak atur..dan saya mampu.. nurse tak comment apa apa lagi lepas tu

4y ago

hahahahhh kn . rezeki anak tu luas

rezeki sis.. anak sulung saya masuk 4bulan, saya pregnant lagi.. Alhamdulillah xda juga nurse bising.. lahir tahun yg sama.. sulung lahir bulan 2, yg 2nd lahir bulan 12.. Alhamdulillah skrg masuk sekolah sama2..

Saya ank pertama baru 12 bulan dh dapat adeq... Yang kedua pulak baru 10 bulan dah dapat adeq lagi.. Bru 7 minggu dalam kandungan... Alhamdulillah... Tk ad langsung buka buku perancang.... Bising misi tu ad p tahan jer

Ckp misi tu nie smua kuasaALLAH mhl ubt cmner pn yg berkuasa ALLAH.. kita bukn hebt pn rncg mcm mne ALLAH nk bgi jgk.. so ckp misi tu jgn salh kn takdir.. rezeki ALLAH nk bgi bukn kita nk sush kn dye.. hrp sis sabr..

Siss.. sama cam sy. Xbukak buku lg. Tp tnye nurse , dh kne marah plak sbab mgkin kite high risk pregnancy sbab pnah ad h/o GDM n caesar. Rase down jugak lpas die kluarkan ayat sgt mgguris hatila jugak

Sy yg first 4 bulan (czer menegak dri pusat ke bawah) skrg preg lagi.. 8minggu dah.. Nurse kat tempat sy ta bising pun.. Doc dan doc pakar akan sentiasa follow up.. Doakan sy jugak ya..

4y ago

alhamdulilah dapt nurse dan doc yg baik dan memahami... sy hbis kena kecam dgn nurse dn doc siap marah kenapa xambil perancang😢😢. xde istilah tersasar katanya... uhhh

if pregnancy pertama takda Masalah, takda apa yg perlu risau sgt.. nurse marah or tak pun kejap je tu, asalkan awak ikut arahan dgn baik rasa takdanya nk beleter panjang..

Ank tua saya 2bulan lebih saya lekat lagi sis❤️alhamdulilahh nurse kat kk bising sikit pun 😊skarang bbybump saya 13week 5day anak saya 4bulan lebih suda😊

4y ago

sis nak tanye lepas 2 bulan bersalin .. kite bOleh subur ke ?? . anak saye 2bulan jugak nii .. saye pon macam mabuk .. tapi takOt nak chck upt

waktu anak sulung saya genap 6bulan baru pandai merangkak saya dpt tahu lekat preggy dah 2bulan.. ok jee.. enjoy the moment.. rezeki 😊