positive

ank first baru 7bulan 26minggu.. . ada tak ibu² dkt sini pregnant rapat.. nurse dkt kk bising tak masa nk buat buku.. gembira risau takt semua ada.. dh mkn ubat perncang tapi lekat jugak. rezeki allah. kita hnya merancang allah yg tentukn... #harap nurse xbising #harap dpt nurse yg mulut elok😐😐

positive
20 Balas

waktu anak sulung saya genap 6bulan baru pandai merangkak saya dpt tahu lekat preggy dah 2bulan.. ok jee.. enjoy the moment.. rezeki 😊