positive

ank first baru 7bulan 26minggu.. . ada tak ibu² dkt sini pregnant rapat.. nurse dkt kk bising tak masa nk buat buku.. gembira risau takt semua ada.. dh mkn ubat perncang tapi lekat jugak. rezeki allah. kita hnya merancang allah yg tentukn... #harap nurse xbising #harap dpt nurse yg mulut elok😐😐

positive
20 Balas

saya nurse xbising pun... 😄 tpi pesan lepas ni kena ambil perancang sbb kesian masih kecil lagi dh dpt adik 😁

ade je kawan kt opis msuk 3oranf da anak semua jarak 7 bulan.. tp semua lahir mesti tumpah darah

umm sy ank tgah 5 bln 12 hari . sy da preg lg . tp x cek dc lg just try cl3ar blue dy just tls 2-3

kawan saya,. nak 7bulan mengandung dah nak masuk 3-4bulan.. takut dia nak buat buku pink.. huhu

Tahniah sis.. Semoga dipermudahkan segala urusan. Sis mkan pil perancang ape?

alhamdulillah sis..doakan sy pun dapat pregnant jugak..🥰🤲

Alhamdulillah rezeki..tahniah sis ♥️

tahniah sis..

tahniah!

rezeki