positive

ank first baru 7bulan 26minggu.. . ada tak ibu² dkt sini pregnant rapat.. nurse dkt kk bising tak masa nk buat buku.. gembira risau takt semua ada.. dh mkn ubat perncang tapi lekat jugak. rezeki allah. kita hnya merancang allah yg tentukn... #harap nurse xbising #harap dpt nurse yg mulut elok😐😐

positive
20 Balas

Anak pertama masuk 6 bulan, sy pregnant lagi anak ke dua, anak ke 2 masuk 9 bulan, pregnant lagi anak ke 3... bila nurse tanya, saya jawab mmg saya plan nak pregnant terus sekaligus..senang nak atur..dan saya mampu.. nurse tak comment apa apa lagi lepas tu

4y ago

hahahahhh kn . rezeki anak tu luas