Hi sy skrg dh 6bln. due hjung bln 4 ni. sy plan nak bersalin swasta. Skrg suami boleh teman x?

Anaksulung

7 Balas

kna swap test sblom nk teman istri brsalin,sbb akak spupu sy kjew hospital swasta..tu klau y swasta..klau krjaan,mmng xdpt..azan utk baby jea dpt..

Saya 9 bulan sis, due pun hujung bulan 4.. klo swsta mmg dpt husband teman Tp klo x silap perlu buat swab test dlu kot

boleh tp covid test husband kene bayar jg if na teman...

6 bulan ? due hujung bulan 4 ? berapa weeks sis

4y ago

Saya pun tkejut. Saya 7 bulan, due awal bulan june.. Dia typo kot

Kena check dengan hospital. Ada yang boleh

Seeloknya check dengan hosp berkenaan

rase boleh. tapi kena buat swap test