Bersalin di Private

Hi semua! Sy 28weeks skrg ni dan ada soalan nak tanya. Skrg sy checkup di KK, tapi plan utk bersalin di hospital swasta. Perlu ke sy continue checkup di KK lagi atau trus stop? Sy dah ada date appointment di hospital swasta bulan dpn. Sbb skrg musim covid, sy ingat nak limitkan pergerakan di byk tempat. Risau musim2 covid ni 😅

2 Balas

Setau sy klu nk bersalin kt swasta, upcoming check up semua kena buat dkt hospital tu je. Kena inform kk, nnt kk akan explain step seterusnya.

3y ago

Okay2, terima kasih ye! ☺️

Sy pun takut, Sy lau kuar g kk je tujuan , lain hari2 duduk umah je